sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Pöytien koristelu

Nyt kun vieraat ovat ilmoittautuneet, juhlatila on uudelleen katsastettu ja pöytien määrä selvä, oli aika päättää pöytien lopullinen koristus. Alun perin pöytiin oli tarkoitus tulla Prismasta ostetut lyhdyt, sekä tuikut Ikean lasisiin tuikkukippoihin. Tuikkukipot myytiin pois kun saatiin tieto ettei juhlapaikalla saa sisällä polttaa kynttilöitä ja lyhdyt taas siksi että niiden myynti lopetettiin ja meiltä puuttui pöytien määrän muututtua neljä. Halusimme kuitenkin kynttilöitä kattaukseen. Onneksemme löysimme Tigerista kauniit simppelit lasilautaset tuikuille, sekä led-tuikut. Ajattelimme kuitenkin maalata tuikut kullalla tai pronsilla, sillä hopea ei oikein sovellu käytettyihin väreihin. Vielä on harkinnassa tuleeko lautaselle mitään muuta kuin led-tuikku. Ehkä koristehelmiä tai kiviä?


Pöytäkoristeiksi olemme askarrelleet hartaasti suodatinpussiruusuja, jotka tulevat koristeltuihin viinipulloihin. Niiden lisäksi pöytiä koristaa nimilaput, sekä ohjelmakolmiot, joista löytyy ohjelma, menu ja ohjeistus käyttää sosiaalisessa mediassa meidän hashtagia. pöytäliinat saimme juhlapaikalta, perus valkoiset, joiden päälle laitamme juuttisen kaitaliinan.


Pöytiä kiertää myös Ellan kaason meille tekemä vieraskirja, jota toivomme jokaisen täyttävän.



Tällä hetkellä tuntuu että pöydistä puuttuu jotakin, mutta uskon koekattauksen vievän sen tunteen. Loppujen lopuksi koristelun "riittävyyden" näkee vasta hääpäivää edeltävänä päivänä kun juhlapaikan koristelemme ja laitamme juhlakuntoon. 

Tj 41


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti