keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kaasojen mekot

Kertoessani kaasoistani, kerroin myös toiveistani heidän pukeutumiseensa häihin. Hakusessa oli jotain kevyttä, heleää ja maanläheistä. Kaikki morsiamen sekä kaasojen toiveet toteutuivat, eivät vain siinä vaaleanpunaisessa tai shamppanjan värissä. 

Varasin minulle ja kaasoilleni Vilasta Bridesmaids-illan. Jolloin kahden tunnin ajan kello 20 ja 22 välillä käytettävissä ja apuna on Vilan myyjä. Sen lisäksi kaikki on illan ajan -15%:a. 


Kaikille kaasoille löytyi sama mekko, vaikkakaan se ei ollut tärkein toive. He kokeilivat muutamia mekkoja, ja viimeisimpänä tätä. Josta kukaan heistä ei alun alkajaan oikeen pitänyt, kunnes saivat sen päälleen. Kävi siis täysin samoin kuin oman häämekkoni kanssa. Kaasojen mekoksi valikoitui mintunvihreä maksimekko, jonka yläosa on pitsiä ja selkä avoin. 


Tärkeintä minulle oli se että he löytävät mekot joissa on mukava olla ja joissa he tuntevat itsensä kauniiksi! Mekot löytyivät nyt puuttuvat enää päätökset hiuksista ja meikeistä. Sitten alkaa olla kaikkien look valmiina.

Tj 52

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti