sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Jotain sinistä

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain sinistä. En tiedä kuinka moni morsian miettii tätä tosissaan. Itse haluaisin näiden osien löytyvän päältäni hääpäivänä. Tähän mennessä en ole kuitenkaan varma löydänkö niitä asuuni. Jotain uutta löytyisi sekä kengistä, että häämekosta. Jotain lainattua yritän miettiä korujen kautta.

Jotain sinistä on tuottanut suurimman pohdinnan ja olenkin keksinyt pari minusta mahtavaa ideaa saada sinistä hääpäivän lookiin.
Ensimmäinen vaihtoehtoni on tuoda se häihin kynsissäni. Teen itse rakennekynsiä, joten oli päivän selvää että geelikynnet itselleni laitan. Nyt olen etsinyt inspiraatiota miten saada sinistä kynsiin, muttei niinkään vallitsevana värinä.



Yhtenä vaihtoehtona pidän sinisiä strasseja tai muita kynsikoristeita. Toinen vaihtoehto on käyttää sinistä glitteriä, toki jonkin muun kuin sinisen värisellä aluslakalla.

Toinen vaihtoehtoni tuoda jotain sinistä on kenkieni kautta. Kaasoni Teresa osti minulle synttärilahjana glitter Vanssit hääpäivää ajatellen.


Olenkin nyt miettinyt jos vaihtaisin kengännauhat sinisiin, joko pitsisiin tai satiinisiin nauhoihin. 
Luulen että jompi kumpi näistä on jotain sinistä päälläni hääpäivänä, nyt vain tulisi päättää kumpi.

Tj 48

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti