sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Häämenu

Meidän häämenussa oli ajatuksena yhdistää kaksi kaupunkia eripuolilta Suomea, sekä Imatra että Turku. Eli minä halusin kalaa sekä mereneläviä ja Ella halusi ainakin karjalanpaistia. Taisin laittaa noin 4-5 paikkaan kyselyä meidän juhlan ruokailua ajatellen. Ensimmäiset tarjoukset menivät toiveista huolimatta ihan päin honkia. Sitten tuli vastaus Loiva cateringiltä. Menu oli täydellinen, siinä oli valinnanvaraa ja kaikkea mitä olimme halunneet. Ruokailu on 32,50€/vieras ja henkilökunnan tuntipalkka 25€/työntekijä. 


Häämenu

Alkuruoka:
Vihersalaatti
Savulohisalaatti
Kanasalaatti
Katkarapusalaatti
Nordic antipasto
Ilmakuivattu kinkku
Maalaiskalkkuna
Leivät


Pääruoka:
Pestokuorrutettu lohi

Kasvispaistos
Black angus entrecotea Cafe paris 
Lisukkeena: paahdetut vihannekset ja perunagratiini


Jälkiruoka:
Vadelmatäytekakku

Tämän lisäksi aiomme itse leipoa jälkiruoaksi juustokakkua sekä jotain pientä, esimerkiksi keksejä tai leivonnaisia. Haluaisimme myös tarjoilla jonkinlaisen iltapalan vieraillemme, jotka viihtyvät myöhään. Ajatuksena oli laittaa salaatit ainakin tarjolle, sekä karjalanpiirakoita ja munavoita. Sain myös vinkkiä, että suolainen naposteltava, kuten sipsit ja popcornit voivat olla hyvä vaihtoehto iltaan.


Meillä ruoka on ehkä suurin menoerä, mutta minua se ei haittaa. Toivomme että vieraat viihtyvät myöhään, joten minusta on tärkeää tarjoilla ruokailu. Kaiken lisäksi odotan innolla sitä myös itse!

Tj 181

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti