torstai 19. tammikuuta 2017

Hääkimppu

En tiedä onko nykyään enää hääkimput muodissaan, mutta minä päädyin sen haluamaan. Kuitenkin aloin miettiä uudelleen kun näin mitä kimput voivat maksaa. Olisi ollut minusta järjetöntä käyttää 50-100 euroa hääbudjetista kukkiin, jotka ovat kauniina vain sen yhden päivän. Laitoin siis kimppuun liittyvät suunnittelut taka-alalle. Yhtenä päivänä taisin Instagramissa törmätä kuvaan korukimpusta. Tämän jälkeen jäin pohtimaan olisiko korukimppu oma vaihtoehtoni, mutta taaskaan hinnat eivät miellyttäneet. Ajatuksen oikeista kukista olin jo haudannut, eihän meille muutenkaan tulisi oikeita kukkia häihin. Sitten sain idean siitä voisinkohan tehdä kimppuni itse.

Ebay osoittautui taas hyväksi ostopaikaksi. Sitä on kyllä käytetty urakalla liittyen häätarvikkeisiin. Korukimppuun en löytänyt mitään, mutta sen sijaan löysin vaahtomuoviruusuja ja silkkikukkia. Kun hinta oli muutamia euroja kymmenestä kukasta, päätin uskaltautua tilaamaan. Sen lisäksi tilasin eurolla kimppupidikkeen kukille. Kun ne sitten saapui muutaman viikon päästä olin ikionnellinen.

Vaahtomuoviruusut 1,14€/10 kpl


Silkkikukat 2,52€/5 kpl


Kimppupidike 0,81€/ kpl


Sitten aloin mietiskelemään minkälainen kimppu ja miten se toteuttaisi. Ajattelin että tahtoisin pyöreän kimpun, joillain koruilla tai helmillä koristeltuna. Kimppupidikkeen halusin koristella joko juutilla tai silkkinauhalla. 

 Koristelin siis kimppupidikkeen Tigerin pitsiteipillä ja narulla, jotka liimasin kontaktiliimalla. 

 Sitten vain leikkelemään kukkien varsia oikeiden pituisiksi ja tökkimään pidikkeeseen.


Tässä lopputulos. Vielä jotakin vihreää haluaisin alas ja helmet varmaankin vaihdan johonkin vähän kevyemmän näköiseen. 

Tj 198



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti