maanantai 13. helmikuuta 2017

Makeaa mahan täydeltä

Olen joskus lukenut jostain, että on tosi ystävyyttä osata ostaa toiselle ne irtokarkit joista hän todella pitää. Päätimme siis monien muiden hääparien tavoin pistää häihimme pystyyn karkkibuffetin. Näin pääsemme jakamaan meidän lempikarkkimme vieraidemme kanssa. Astiat ostimme Ikeasta ja päätimme asettaa tarjolle 6-10 erilaista meidän lempikarkkiamme. Ikean Cylinder-maljakot jotka valitsimme ovat aika kookkaita, joten luulen että yhteen tulee aina useampaa lajia.

Olen tehnyt hääkirpputoreilta myös löytöjä liittyen karkkibuffetiin. Löysin edullisesti karkkikauhat, sekä puisen Candybar- kyltin. Tilasin myös Ebaystä ruskeita paperipusseja, jotta vieraat voivat halutessaan ottaa karkkeja kotimatkalleen. 
Kun asia oli päätetty ja tarvittavat hommattu, alettiin tietysti miettiä että mitähän karkkeja sitä valittaisiin ja mistä. Ehdotin itse Urjalan makeistukkua, sillä olin itse tilannut penkkarikarkit sieltä ja tyytyväinen heidän palveluunsa. Aloimme siis selailla heidän kotisivujaan ja laskeskella paljonko rahaa karkkeihin uppoaisi. Ensimmäisenä suljimme pois melkeimpä kaikki suklaat, koska kuuma kesäpäivä saattaisi koitua niiden kohtaloksi. Vielä suklaiden jälkeen löytyi liian monta vaihtoehtoa! Laskimme siis suurinpiirtein miten monta kiloa tarvitsemme ja paljonko ne tulevat maksamaan. Ainoat karkit mitä tähän asti on varmaksi päätetty, ovat Ellan haluamat sateenkaari karkkiremmit ja minun punaiset apinat. 


Tj 173

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti