sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Hääpäivän look

Olin niin huojentunut kun viime syksynä löysin hääpukuni. Vuoden vaihteessa tajusin, että hääpäivän look muodostuu aika monesta muustakin asiasta kuin mekosta. Tästähän vasta alkoi armoton mietintä kaikkien vaihtoehtojen välillä. Olihan sitä jo tiedusteltu hinnat ja varattu kampaaja ja meikkaaja, mutten sen suuremmin ollut ajatellut sitä mitä he luovat minulle sinä päivänä. Ajattelin siis jakaa nyt muutamia vaihtoehtoja ja mietteitäni erinäisistä hääpäivän lookiin kuuluvista asioista.

Hääkampaus

Kun aloin miettiä minkälaisen kampauksen tahtoisin, poistin heti vaihtoehdon kireeseen ja siistiin nutturaan, sekä hyvin viimeisteltyyn ilmeeseen. 
Ensimmäinen vaihtoehtoni olisi kampaus, jossa letti olisi pääosassa ja mielellään ainut koristus. 


Toinen vaihtoehto olisi pitää hiukset auki kiharrettuina, otsahiuksia lukuunottamatta.
Taas mielellään ilman hiuskoruja.


Viimeisimpänä ihastuin vaihtoehtoon hyvin rennosta lookista, jossa juhlallisuuden toisi 
vain hiuskoru tai kukkaset.


Huntu

Olen aina ajatellut, että huntu kuuluu morsiamelle. Vasta nyt omia häitä suunnitellessa olen alkanut miettimään onko se sittenkään minun juttuni. Sovitin kuitenkin hääpukujen ohella myös huntuja ja siinä oli jotain mistä pidin ja jotain mistä en. Kuitenkin ne hunnut olivat lyhyitä, joten jäin miettimään olisiko pidempi tuntunut enemmän omalta. Pitkän pohdinnan jälkeen sopiiko hääkampaukseni kanssa edes huntu, tilasin sellaisen. Katselin pitkään huntuja ja kauhistelin niiden hintoja. joten päädyin tarkastelemaan tässäkin asiassa kiinakauppojen tarjontaan. Löysin Wish:stä todella kauniin hunnun jonka tietojen mukaan pitäisi olla pitkä ja hinta oli vain 6€. Ajattelin että jossei ole kuvanmukainen tai vaikka tulekaan käyttöön, ei harmita niin suuresti. 

Häämeikki
  
Meikistä olen vain pyöritellyt ajatusta tummasta ja vaaleammasta silmämeikistä. Haluiaisin hennon ja luonnonläheisen meikin, mutta silmät saisivat kyllä tulla esille. Silmämeikkiäkin enemmän olen pohtinut huulipunaa. Häämeikissä vaadin huulipunalta paljon. Sen pitää kestää koko päivän, se ei saisi levitä tai lähteä haalistumaan, se ei saa sotkea Ellan kasvoja, eikä tuntua tahmaiselta tai painavalta huulissa. Lueskelin paljon eri merikeistä ja löysin puheiden perusteella Joe Blascon huulipunat. Näiden kaikkien kriteerien lisäksi pitäisi löytää oikea väri. Joten ei auta kuin lähteä kokeilemaan.
Tj 167




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti