sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Tuletko kaasokseni?

Yksi mahtavimmista asioista, sen jälkeen kun päätimme mennä naimisiin, on ollut se kun sain kysyä suostuvatko ihanat ystäväni kaasoikseni. Kaasojen valinta oli älyttömän helppoa. Meille molemmille tulee siis kolme kaasoa. Oikeastaan siitäkin syystä, etten olisi osannut valita näiden kolmen ystäväni väliltä! Olenkin super kiitollinen ja onnellinen, että jokainen heistä otti tehtävän vastaan ilomielin. Olen tuntenut kaikki kaasoni noin 8-vuotiaasta, mikä tarkoittaa häiden aikaan yli 13 vuotta.

Teresan tapasin ala-asteella toisen luokan puolessa välissä, kun saavuimme samalle luokalle melkein samaan aikaan. Olimme siis molemmat muuttaneet uudelle paikkakunnalle ja näin ollen tulleet samaan meille molemmille uuteen kouluun.

Hannaan taas tutustuin yhteisen tuttavan kautta melkeinpä heti muutettuamme joulukuussa 2003. Hän asui melkein naapurissa ja oli kaksi vuotta vanhempi, joten leikit ja sama koulumatka ainakin yhdisti meitä.

Jennin ja minun tutustumispaikka sen sijaan on mielestäni kaikkein hauskoin. Sillä se oli Jennin omalla kotiovella. Sieltä kun olin sitten useamman kerran käynyt pyytämässä toista kaasoani Hannaa ulos niin että hän ei ollut kotona, päätin kysyä hänen pikkusiskoaan Jenniä leikkimään.

Vietin näiden tyttöjen kanssa aikaa samoilla seuduilla ja samojen leikkien parissa. Meidän ystävyytemme jatkui lapsuudesta, teini-iän kautta, aina tähän päivään. He ovat siis nähneet yli kymmenen vuotta elämästäni, ja varmasti tuntevat minut parhaiten. Tästä syystä en ihanempia kaasoja voisi edes toivoa!

Tänään olen siis hyödyntänyt vapaapäivääni kaasojeni mekkoja etsien ja pohtien. Meillä ei budjettisyistä ole mahdollisuutta tarjota kaasoille mekkoja, mutta onneksi kukaan heistä ei hätkähtänyt ajatusta mekon kustantamisesta itse.Silloin kun ymmärsi ettei voi itse maksaa kaasojen mekkoja, sanoin että on heidän päätöksensä minkälaisen haluavat. Esitin ainoona toiveena sen, että pysyttäisiin maanläheisissä väreissä. Hento vaaleanpunainen, shamppanja ja beige ovat siis olleet kovina vaihtoehtoina alusta asti. Sen lisäksi taisivat kaasoni päätyä mieluiten maxi-malliseen mekkoon. Kaiken päätäntä vallan annan siis omille kaasoilleni, mutta kokosin tähän mekkoja joihin itse ihastuin ja joista voisin kuvitella rakkaiden ystävienikin pitävän.


1. |  2. | 3. | 4.


5. | 6. | 7. | 8.

Kaikki kaasoni ovat luonteiltaan hyvin erilaisia, mutta niin myös fyysisesti. Onneksi on vielä aikaa löytää heille kaikille mekko, josta pitävät yhtä paljon kuin minäkin! Tärkeintä minulle on, että myös he tuntevat sinä päivänä itsensä kauniiksi. Ilo on innokkaat kaasot  

Tj 188

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti